Bruiloft van Dennis en Ellen

Alle dingen bij elkaar maakten deze dag tot de mooiste dag. Voor ons allebei was het van groot belang dat ons haar juist op die dag perfect zat. 
Leander Grotenhuis knipt ons allebei al enige jaren. Voor ons was het dan ook al snel duidelijk dat hij ons kapsel op die dag zou gaan verzorgen. 
Mijn man, Dennis, werd een week voor die tijd geknipt, net iets anders dan normaal, omdat er rekening gehouden werd met de fotografie. 
Ikzelf, (Ellen) informeerde enige maanden voor de grote dag naar de mogelijkheden en besloot snel gebruik te maken van een combinatie pakket. Hierdoor kon ik op dezelfde locatie zowel mijn haar als make-up laten doen en werd er gelijk een pakketprijs gemaakt.
Ik heb een week voor de bruiloft mijn proef make-up laten doen en gelijk hierna het proefkapsel. Op die manier kun je goed zien of de make-up en het kapsel bij elkaar passen. Tijdens deze proefsessie werd uitgebreid de tijd voor mij genomen en werden veel kapsels gecreëerd. Vooraf had ik mijn eigen ideeën aangegeven en samen zijn we uiteindelijk tot mijn bruidskapsel gekomen. Hierbij werd rekening gehouden met mij, de jurk en mijn sluier.

Op de dag zelf werden mijn vriendin en ik ontvangen in de salon. Onder het genot van een kopje thee namen zowel Leander als Shanna uitgebreid de tijd voor ons. Mijn vriendin besloot ter plekke dat ze haar haren toch graag op wilde laten steken. Hoewel zij geen afspraak had gemaakt, kon dit wel gelijk geregeld worden. 
Op de foto’s is te zien hoe wij er die dag uitzagen. Onze kapsels zijn de hele dag goed blijven zitten. Zelfs toen ik mijn sluier uit mijn haren haalde, bleef het kapsel precies zoals Leander het gemaakt had. 
Mede dankzij Leander en Shanna hebben wij op 18 oktober 2012 een fantastische dag beleefd!

Dennis en Ellen van Someren